Coronavirus

Na zorgvuldig beraad hebben we besloten alle bijeenkomsten en activiteiten van SGI Nederland, inclusief huisbezoeken, op te schorten tot 1 juni 2020 in verband met de uitbraak van het coronavirus in Europa.

Wanneer we de goede gezondheid van slechts één persoon kunnen beschermen door deze beslissing om onze activiteiten tijdelijk op te schorten, vinden we dat het de juiste beslissing is. Ook willen we je informeren dat verschillende SGI-organisaties in Europa en de rest van de wereld al soortgelijke maatregelen hebben genomen, en ook SGI Europa heeft verzocht om de SGI activiteiten in Europa tijdelijk op te schorten. Als je vragen hebt over de tijdelijke stopzetting van de activiteiten en de sluiting van het Cultureel Centrum in Amsterdam tot 1 juni 2020, neem dan alsjeblieft contact op met je verantwoordelijken in de regio of met de nationale verantwoordelijken.